0546 657557 info@mboptiek.nl

Brillenglazen

Op het gebied van glazen biedt Rodenstock allerlei mogelijkheden: enkelvoudige of multifocale glazen, zonneglazen of een beeldschermbril. Voor al deze Rodenstockglazen zijn er verschillende opties in ontspiegelingslagen en coatings.

Kortom: voor iedereen is er een glas beschikbaar die zorgt voor optimaal zicht en comfort. Wij adviseren u hier graag in!

Profiteer van onze acties

Een nieuw montuur uitgezocht. En wat nu?

Wij laten u kennis maken met de ImpressionIST® 4.

De kern van het apparaat is de 3D-stereocameratechnologie. Hiermee kunnen automatisch uw persoonlijke gegevens bepaald worden. U kijkt in de spiegel van ImpressionIST® 4 en wordt daarbij door twee camera’s vanuit twee gezichtshoeken opgenomen. Met de opname worden parameters zoals de pupilafstand nauwkeurig gemeten. Dankzij deze technologie krijgt u een ongeëvenaard persoonlijk en nauwkeurig resultaat. Kortom: de perfecte bril.

Onze merken

Wij hebben een grote diversiteit aan merken in onze collectie.
U vindt bij ons onder andere de volgende merken:

Onze merken

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…

En het is oogmeting 3.0

Samen met onze glasleverancier Rodenstock werken we continu aan de vraag: hoe kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn? U nog beter te adviseren over onze brillenglazen zodat u nog comfortabeler en scherper kijkt. Dat alles natuurlijk met de mooiste bril uit één van onze collecties op uw neus.

Het antwoord op eerdergenoemde vraag? De DNEye® scanner. Een revolutionair meetapparaat waarmee we uw ogen uitgebreid kunnen onderzoeken. Zo analyseren we de scherpteafw­ijking van de beide ogen en doen we een meting om het dag- en nachtzicht te controleren. Hierin is de DNEye® Scanner uniek. Op deze manier kunnen we heel precies de oogafw­ijkingen in alle lichtomstandigheden constateren. En u nóg beter adviseren. Oogmeting 3.0, zeg maar.

Al deze extra meetgegevens gebruiken we om uw brillenglazen nog nauwkeuriger te slijpen, dankzij de meest geavanceerde DNEye® slijptechniek. Het resultaat: volledig op maat gemaakte glazen met een ongekende scherpte en helderheid waarmee u tot 100% van uw persoonlijke kijkpotentieel benut.

Acties

MB Optiek All-in Collectie

We hebben een ‘MB Optiek all-in’ collectie, waarbij je nu een complete Ray-Ban bril op sterkte met ontspiegelde glazen hebt voor €230,-*,

Ook horen bij de all-in collectie:
- Reservebril bij contactlenzen €155,00*
- Bedoeld voor lensdragers van MB Optiek
- Zonnebril op sterkte, enkelvoudig €95*
- Zonnebril op sterkte, multifocaal €195*

* Monturen uit onze eigen collectie. Overige monturen mogelijk tegen meerprijs. Vraag naar het sterktebereik en de voorwaarden.