0546 657557 info@mboptiek.nl

Lenzen

Contactlenzen bieden nog steeds grote voordelen. Ze zijn veilig en comfortabel en het onderhoud is eenvoudig. Ook is er een ruime keuze in lenssoorten en dus is er voor bijna elk oog wel een geschikte oplossing.

Dag-, tweewekelijkse-, maand-, torische,- multifocale en harde contactlenzen zijn lenssoorten die de mogelijkheid geven om goed zicht op elke afstand te creƫren.

Bekijk onze brillen

Zijn uw ogen geschikt voor contactlenzen?

Na uitgebreid onderzoek bepaalt de contactlensspecialist of uw ogen geschikt zijn voor contactlenzen en welk type lens het best bij u past. De gezondheid van uw ogen staat voorop, waarbij we veiligheid op termijn belangrijk vinden.

Wij werken met kwalitatief hoogstaande contactlenzen van o.a. Coopervision, Ercon, Bausch & Lomb, Alcon en Menicon. Hierbij horen vanzelfsprekend ook hoogwaardige contactlensvloeistoffen.

Onze contactlensspecialisten adviseren u graag over welk type vloeistof het beste bij uw contactlenzen past.

Kom in contact Bekijk meer brillen

Onze merken

Wij hebben een grote diversiteit aan merken in onze collectie.
U vindt bij ons onder andere de volgende merken:

Onze merken

Lenscontrole

Als je contactlenzen draagt, is het belangrijk om je ogen regelmatig te laten controleren. Bij zachte contactlenzen adviseren wij elk half jaar een lenscontrole. Bij harde contactlenzen is een jaarlijkse controle voldoende, tenzij anders wordt geadviseerd door de contactlensspecialist.

Tijdens de lenscontrole wordt gekeken naar de algehele gezondheid van het oog, naar de sterkte van het oog, maar ook naar de passing van de contactlens. Belangrijk is dat de contactlens goed passend is en niet te strak of te los zit, maar dat het oog voldoende zuurstof krijgt tijdens het dragen van de lenzen. Ook bekijken we of de vloeistof de lens voldoende schoonmaakt, zodat het comfort gewaarborgd wordt.